Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Грудня, 2019 р., 22:16
У Дубечненському закладі дошкільної освіти «Дзвіночок» відбувся новорічний карнавал, на який крім Діда Мороза та Снігуроньки, завітали Санта Клаус та Веселий Клоун.
27 Грудня, 2019 р., 19:43
У Дубечному святковими вогнями урочисто засвітили головну ялинку громади. З  вітальними словами до присутніх звернувся сільський голова Дубечненської ОТГ  Анатолій Костючик, щиро привітавши всіх з початком новорічно-різдвяних святкувань.
18 Грудня, 2019 р., 23:02
    Святий Миколай продовжує впевнено крокувати нашим краєм. 18 грудня він завітав у Дубечненський ЗДО «Дзвіночок». Діти старанно готувалися заздалегідь, аби показати, які вони слухняні, чемні і талановиті: вчили вірші, співаночки, рухливі таночки та ігри.
10 Грудня, 2019 р., 23:13
У Дубечному небайдужі селяни прибрали прибережну територію озера Луки. До акції долучилися 15 людей. Активісти понад дві години прибирали біля озера. Організатором толоки виступив мешканець села Богдан Хавень. Сільський голова Дубечненської ОТГ Анатолій Костючик підтримав акцію і допоміг активістам.
21 Листопада, 2019 р., 16:46
Координаційний центр з надання правої допомоги спільно з громадською організацією KYIV Legal Hackers 7-8 грудня 2019 року проводить Access to Justice Hackathon.
14 Листопада, 2019 р., 14:16
Старовижівський РВ ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області пропонує скористатися сучасним веб-порталом «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», де можна записатись на прийом до відділу ДРАЦС у зручний для Вас час, задати питання в онлайн режимі, подати заяви на реєстрацію актів цивільного стану. Детальніше про сервіси порталу читайте за посиланням:https://dracs.minjust.gov.ua/
07 Листопада, 2019 р., 15:01
Найпопулярніші і незвичайні імена новонароджених старовижівчан за жовтень 2019 року.
16 Жовтня, 2019 р., 14:51
До уваги! Пам'ятки учасникам бойових дій, щодо роз'яснення окремих питань,які стосуються прав захисників: - Захиснику!Ти маєш право на оплату послуг ЖКГ! - Захиснику! Ти маєш право на безоплатне отримання земельної ділянки! - Захиснику! Ти маєш право на безоплатне медичне забезпечення! - Захиснику!Ти маєш право на правову допомогу за рахунок держави! -Захиснику!Ти маєш право на безкоштовний проїзд!
10 Жовтня, 2019 р., 14:26
Бу?лінг (від англ. bulling — залякування, цькування, задирання) — різновид насильства; навмисне, що не носить характеру самозахисту і не є санкціонованним нормативно-правовими актами держави, довготривале (повторюване) фізичне чи психологічне насильство з боку індивіда чи групи, які мають певні переваги (фізичні, психологічні, адміністративні тощо) стосовно індивіда, і що відбувається переважно в організованих колективах з певною особистою метою (наприклад, бажання заслужити авторитет у бажаних осіб).
26 Вересня, 2019 р., 15:35
Образливі прізвиська, глузування, піддражнювання, підніжки, стусани з боку одного або групи учнів щодо однокласника чи однокласниці – це ознаки нездорових стосунків, які можуть призвести до цькування — регулярного, повторюваного день у день знущання. Регулярне та цілеспрямоване нанесення фізичної й душевної шкоди стало об’єктом уваги науковців і педагогів, починаючи з 70-х років минулого століття, й отримало спеціальну назву – булінґ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора