Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Вересня, 2019 р., 16:25
Старовижівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області інформує щодо наявності у відділі послуги з проставлення апостиля!
22 Серпня, 2019 р., 14:22
Для зручності громадян та уникнення черг у відділах державної реєстрації актів цивільного стану (далі – ДРАЦС) Міністерство юстиції України запровадило пілотний проект «Онлайн-запис через Інтернет на прийом до відділів ДРАЦС».
15 Серпня, 2019 р., 14:13
Старовижівський районний відділ ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області інформує! #Чужих ДітейНеБуває ПОЇХАТИ З ДИТИНОЮ ЗА КОРДОН БЕЗ ЗГОДИ ДРУГОГО З БАТЬКІВ –ЛЕГКО! Відповідно до Закону України від 03.07.2018 року №2475-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання», якщо дитина проживає з одним із батьків, який не перешкоджає другому з батьків у побаченнях і спілкуванні з дитиною – то така дитина може виїхати за кордон на строк до 1 місяця, якщо мета поїздки:  • лікування;  • навчання;  • участь у дитячих змаганнях, фестивалях, наукових виставках, учнівських олімпіадах та конкурсах, екологічних, технічних, мистецьких туристичних, дослідницьких, спортивних заходах;  • оздоровлення та відпочинок. У даному випадку дозвіл другого з батьків на виїзд за кордон дитини отримувати не потрібно.  У випадку, якщо дитині заборгували зі сплатою аліментів, один з батьків, з ким проживає дитина, може виїхати з дитиною за кордон на строк до 1 місяця і більше без дозволу боржника. Заборгованість при цьому повинна становити понад 4 місяці або понад 3 місяці дитині з інвалідністю або тяжкою хворобою. Батьки, які сплачують аліменти вчасно, можуть виїхати з дитиною за кордон на строк, передбачений нотаріально посвідченою згодою або рішенням суду. Для цього потрібно написати рекомендованого листа другому з батьків з проханням надати згоду на виїзд з дитиною за кордон. Якщо згоду не надали протягом 10-ти днів після вручення рекомендованого листа – необхідно подати до суду заяву щодо надання дозволу на виїзд з дитиною за кордон без згоди другого з батьків. На кордоні пред'явити нотаріально посвідчену згоду другого з батьків на виїзд або копію рішення суду про дозвіл на виїзд дитини.  ПАМ’ЯТАЙ! Повернутися в Україну з дитиною потрібно у строк, передбачений згодою чи рішенням суду.
11 Червня, 2019 р., 11:19
У Дубечному утворилася нова сім’я. Олексій Гаврилюк одружився з Ганною Перчиць. 
27 Травня, 2019 р., 14:19
У неділю, 26 травня, об 11-й годині на Театральному майдані в Луцьку стартував історичний фестиваль «Волинська княжна». На фестиваль завітали представники громад, щоб показати ремесла, які відроджуються на їх території. Організатори фесту прагнули не просто відтворити атмосферу середньовічної доби, а першочергово презентувати культуру нашого регіону, створити таку артплощину, де б могли спілкуватися обласний центр та об‘єднані територіальні громади.  Маленькі феї та граційні княжні – вони ж головні суперниці конкурсу – у супроводі відважних лицарів пройшлися луцькою «стометрівкою» та під звуки чарівної скрипки зайшли на територію замку Любарта, інформує власкор інтернет-видання «Волинь24». Окрім цього можна було поринути в ту княжу історичну атмосферу і побачити дуже багато цікавих виробів, які привезли з собою учасники фестивалю. Гості свята могли придбати унікальні подаруночки для свебе та своїх рідних.  Наша громада представила вироби з глини нашого гончара - Василя Курилюка, вироби із соломоплетіння Любові Мазур та ексклюзивні вироби із полімерної глини нашої майстрині - Оксани Резюк. Також у образі лицаря можна було побачити нашого майстра - Олега Костючика, який представив свої вироби для гостей. Я впевнена, що кожен із нас отримав море позитивних емоцій та чудовий настрій. Щиро дякуємо директору будинку культури села Дубечне - Віктору Курилюку та нашим учасникам за гарно проведений день)
14 Травня, 2019 р., 23:14
Тут пам’ятають про вікові традиції роботи і здобувають професію, якої ніде не навчають, це підприємство пережило 90-ті та період кризи, нині – найбільший роботодавець Старовижівського району, на продукції якого лишають «шифри» для нащадків – учора, 13 травня, обласна служба зайнятості оглянула потужності ТзОВ «Дубечненський керамічний завод».
14 Травня, 2019 р., 14:42
Ефективна боротьба проти корупції в Україні потребує належного законодавчого забезпечення, формування дієвої системи державних органів та реалізації превентивних заходів запобігання корупції.
14 Травня, 2019 р., 13:08
3 травня жителька с. Текля,  місцева активістка та майстриня Надія Степанівна Микитюк у колі рідних та близьких людей зустріла свій славний 70-річний ювілей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора