Дубечненська громада

Волинська область, Ковельський район

3 вересня - День Знань

Дата: 03.09.2018 12:56
Кількість переглядів: 1356

3 вересня в закладах загальної середньої освіти Дубечненської об’єднаної територіальної громади пройшло свято Першого дзвінка, який сповістив усім про початок нового навчального року.

 Це особливе свято знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

   З самого ранку школи заполонили усміхнені діти у вишиванках та оберемками квітів, адже така форма одягу в День знань для багатьох школярів стала традиційною.

  У школах пройшли святкові лінійки, флешмоби, квести, теми яких стосувалися нашої держави та миру в Україні.

   Звичайно, найбільш хвилюючою ця  подія стала для наймолодших учнів — першокласників, які будуть навчатися за новою освітньою програмою.  Цього року 78  першокласників переступили поріг у  цікаве шкільне життя: перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань, перший навчальний рік.

         Окрім Свята Знань Дубечненська ЗОШ відсвяткувала 30-річчя з дня відкриття. Привітальні слова з нагоди подвійного свята звучали від директора ЗОШ Андіюк Нелі, протоієрея Свято-Покровського храму Панчука Віктора, екс директора ЗОШ с.Дубечне 1983 – 2007 років Хомич Людмили, помічника Дубечненського лісництва Авдіюка Андрія, виконроба будівельних робіт у Дубечненській ЗОШ Бондара Степана, учнів першого класу 1988 року Білітюк Марії та Наумук Володимира, випускниці 2010 року Курилюк Вікторії. Привітання у вигляді пісень та танців звучали і від учнів школи. Несподіваною новиною для учнів стали путівки до Буковелю від благодійного фонду Ігора Палиці  «Тільки разом», які отримали за високі досягнення в навчанні Лазарук Оксана, Білітюк Ірина,  Сливка Марія.

 Сподіваємося, що цей навчальний рік буде плідним на хороші оцінки та високі досягнення у навчанні.

Фото-звіт: http://dubechnenska.gromada.org.ua/album/2855/ Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора